Aziz (!) Başkan!..

Çıkıklık yaptığı için küfür yiyen ama niye küfür yediğini anlayamayan Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının açıklamalarını dinledik ve güldük... Hıncal Uluç'un konu hakkındaki görüşlerine katılıyoruz...
Takke düştü, kel fena halde göründü..
Organizasyonu için 4500 kişi gerektiren bir tribün eyleminden Fenerbahçe Başkanının haberi yokmuş.. Hiç sıkılmadı bu açıklamayı yaparken.. Oysa daha iki gün evvel bas bas bağırmıştı...
"Bakın ben tribünlerime hâkim oluyorum. Ama Beşiktaş ve Galatasaray yöneticileri küfürü teşvik ediyorlar. Adlarını biliyorum, açıklarım.."
Beşiktaş ve Galatasaray tribünlerinde olup bitenin içyüzünü bileceksin, ama Beşiktaş camiasına, hem de durup dururken, statta tek Beşiktaş seyircisi, sahada daha Beşiktaş takımı yokken, yani hiçbir tahrik sebebi mevcut değilken, "Köpekler" demek için bir hafta önceden hazırlık, maç günü özel düzenleme ve olay anında tamamen yönetim kontrolündeki anons sisteminin kullanılmasını gerektiren bir dev organizasyondan haberin olmayacak!.. Hadi canım sen de!..
"Sen bu kadar gaflet ve dalalet içindeysen, Fener tribünlerini nasıl kontrol ediyorsun" demezler adama?..
"Burnunun dibinde bir ordu insanın bir hafta süren hazırlığından haberin olmuyor da, öbür kulüplerde uçan kuşu nerden biliyorsun" demezler mi?.
Hadi safız ya, inandık ya, haberi gerçekten yok ya.. Senin stadında 4500 kişi, senin anons cihazından verilen emirle Beşiktaş Camiasına "Köpek" diyorsa, en azından "Beşiktaş camiasından özür dilerim" demen gerekmez mi, yürekten sportmen, yürekten fair playci isen?..
Ve de eklemen gerekmez mi, "Bu rezilliği organize edenler hakkında araştırma başlattım. Hepsini ortaya çıkarıp teşhir edeceğim ve Fenerbahçe kulübünden de, stadımızdan da atacağım" diyemez misin?.
" İTaat et" mozayık yazısı, Aziz Yıldırım kimliğinde, Rüştü'nün dövülmesi, Mustafa Denizli'ye ve bazı meslekdaşlarıma saldırılmasından bu yana, zerre değişiklik olmadığının göstergesidir..

0 yorum: