16 $ubat tarihinde yayimlanan 90 dakika programinda Hincal Uluc, uzun zamandir beklenen Spor Yasasi hakkindaki goru$lerini dile getirmek istemi$, ancak elinde ne olduguna dair bir bilgi olmadigini "$unu bir gonderseler de biz de okusak hakkinda iki laf etsek" benzeri sozleriyle belirtmi$ti. Hincal Bey'in teknolojiye olan ilgisini, Etiler Alkent'teki evinde bulu$an grubun maclari 180 ekran televizyonda, purolar e$liginde seyrettiklerin, ayriyeten, her ne kadar bir sure once Emre Akoz'le olan munaka$asinda bilgisayardan pek anlamadigini dile getirmi$ olsa da, Hincal Bey'in emaillerini kontrol ettigini, yeri geldiginde kimi emaillere yanit verdigini, en basitinden bir Internet Explorer'i acip Internet'in nimetlerinden faidelendigini biliyoruz.

Lakin Hincal Uluc, TBMM'nin bir internet sitesine sahip oldugunu, yasalarin ve yasa tasarilarinin bu sitede yayimlandigini gozunden kacirmi$ olacak. 90 dakikanin sadik seyircilerinden biri olarak, kendisine durumu attigim email ile izah etmeye cali$tim. Federasyon cali$masa da, en azindan ortalarda gozukmese de, meclisin bu konuya parmak bastigindan, soz konusu yasa tasarisinin herkesin eri$iminde oldugundan dem vurdum.

Henuz acilmi$ bu siteyi farketme olasiliginin sifira yakin oldugunu biliyor olsam da, umitliyim; belki gonderdigim email gozunden kacmi$, belki makinasina virus girmi$tir, okuyamaz emaili; ama koca Internet'i hallac pamugu gibi dagitmasini da bilir, belki buraya yolu du$er, bu mesaji, ardindan tasariyi okur umidindeyim.

0 yorum: