Galatasaray 3-1 Hacettepe


Galatasaray, Çek yıldızı Milan Baros'un 3 gol attığı maçta Hacettepe'yi yendi...

Turkcell Süper Lig'de 13. Haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde, Hacettepe'yi 3-1 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona eren karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın golleri 45+1, 58 ve 72. dakikada Baros'tan gelirken, Hacettepe'nin tek golü 33. dakikada Sandro'dan geldi. Ligdeki son golünü 9. Hafta'da Eskişehir deplasmanında atan Baros attığı üç golle suskunluğunu da bozmuş oldu.

Hacettepe'de 35. dakikada Tozo ve 76. dakikada Teli kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Mücadelenin büyük bir kısmını eksik götüren rakibi karşısında Galatasaray rahat bir galibiyet aldı.

Galatasaray 1-0 geriye düştüğü mücadelede Çek yıdızının attığı üç golle galibiyete uzanmasını bildi ve puanını 24'e yükseltti. Hacettepe ise 9 puanda kaldı.


Ligde 17. sırada bulunan Hacettepe karşısında Galatasaray çok zorlandı. Goller, biri penaltıdan olmak üzere Hacettepe 10 kişi kaldıktan sonra geldi. Galatasaray, Hacettepe 9 kişi kaldıktan sonra ise 20 dakika gol atamadı... Maçın büyük bölümünü eksik oynamış olan 17. sıradaki Hacettepe'ye karşı Galatasaray'ın göstermiş olduğu performans beni memnun etmedi. Defansımız evlere şenlikti...

0 yorum: