Bir baba hindi kime binecek acaba ?

İnternetspor.com'da yazan Necati Şatana'nın yazısı... Adalet isteyen yüzsüzler için yazmış. Güzel de olmuş...
Bunun ötesinde Fenerbahçe’nin konuşurken kaşı, gözü oynayan sempatik As Başkanı Nihat Özdemir, tribünlerden atılan yabancı cisimleri birer “Patriot” olarak değerlendirmiş ve neredeyse takımını sahadan çekeceğini söylemiş ve bir de eklemiş; Adalet istiyoruz!... Adalet isteyene de bir bakın hele!... Bu ülkede adaletin uygulanması halinde en çok zararlı çıkacak olanlar “Adalet” istiyorlar. Evet biz de adalet istiyoruz. Verin Galatasaray’a bir maç saha kapatması.
Ardından hakaret nedeniyle 3 maç ceza alan ve cezası bir anda affedilen ve ardından zorlu deplasmanda takımını attığı gollerle sırtlayan Semih’in durumu tekrar görüşülsün.
Elle atılan, elle kesilen toplam 5 maç yeniden değerlendirilsin.
Rakiplerinin ayağına bastğı için, soyunma odalarında kapılara tekme attığı için cezalandırılan, özel maçlarda hakemler tarafından 3’er maç cezalandırılan Galatasaraylı oyuncuları bir hatırlayalım ve; derbinin ardından tribünlere giderek, “Baba Hindiyi Cimbom ve Kartala” bindirenlere de ceza verelim.
Tuncay’ın “Terbiyesizliği”, büyük camialara küfür etmesi ve bunun için de bini aşkın taraftarını örgütlemesine de ceza verelim.
Eğer bu ülkede bunları yapabilecek bir federasyon varsa, Galatasaray’ın sahasını da kapatın...
Yönetim eliyle yaptırılan organize küfre ceza veremeyen, futbolcusu tribünlerde rezalet çıkaran bir takıma ceza veremeyen PFDK Galatasaray’a ceza vererek şampiyonluk yolunda “Haksız rekabet” yaratmaya devam edecekse etsin.. Kısacası PFDK'nin vereceği cezaların ardından Tuncay'ın elindeki "Bir Baba Hindi"nin kime bindiğini göreceğiz. Duydunuz mu Sayın Profesyonel Disiplin Kurulu Üyeleri?..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hadi lan ordan bır baba hındı cımboma bındı cımbomdan ındı kartala bındı kartaldan ındı

Adsız dedi ki...

alemde tek büyük varsa oda fenerbahce bunu ogren necaticim ok

Adsız dedi ki...

ne tuncaya nede alexse yada hiç bir fener bahçeli futbolcunun hiç kimse bir deyemez boşuna galata ve beşik boşuboşuna sevinmesim bence