Alexin golu için çok güzel dendi , müthiş dendi. o gölün ne muhteşemliği var ki ? zamanında şifo mehmet en kral rövaşatasını atmıştı türkiye liglerinin. o zaman kimse bu kadar konuşmamıştı. şimdi de alex attı. asrın golü oldu. hemde yarım röveşata.

alexin golu 10 ise , ibrahim toramanın golu 9dur arkadaş. kimse benim malım bozuk demez.
tatmin edici değil aslında beşiktaşın oynadığı futbol bence. ne bileyim ilk yarı öyle berbat bir oyuna başlıyorlar öyle bir soğutuyorlar ki beni futboldan , daha sonra 2.yarıyı izleyesim gelmiyor. 2.yarıda döktürüyorlar bir şekilde.

anladığım kadarıyla Rıza Çalımbay (çok severim atom karıncayı) önlemini ilk yarıda alamıyor. Yada maç kasetlerini iyi analiz edemiyor. çünkü ilk yarı ile ikinci yarı alakası olmayan 2 takım sahada oluyor. bir şekilde bir yanlışlık var bir yerde ama , tam emin değilim.

ailton , gerçekten çok iyi golcü. bir futbolcuda olması gereken "bitirici" vuruşları gözü kapalı yapabiliyor 32 yaşındaki fırlama golcü. BJK taraftarının istediği zaten esmer ve sempatik golcü. Ailtonda oynadığı 3 maçta 3 gol atarak bunu gösterdi. Hareketleri zaten çok şahane apayrı bir kişiliği var , nouma gibi densiz olmadığını düşünüyorum. o yüzden çok iyi yer edinecek BJK tarihinde.

Youla , 23 yaşında ve kesinlikle yaşını 28-29 gibi gösteriyor. gerçi kocaman adam olsa saçını o acaip renge boyatmaz herhalde. en azından ben şu yaşımda bile boyatmam. (youla duy sesimi kestir o saçlarını) hızlı ve akılsızca futbol oynuyor. buda güzel bir yetenek ;) belkide herkes onu suçlayacak bu sene , ama ailtonun önüne düşürdükleri topları görenler alkışlayacak. alkışlar youla ya.